Focus Fitness Jet 9 iPlus Review

Overzicht

focus fitness jet 9 iplus

Beoordeling

De Jet 9 iPlus is onder meer geschikt op af te vallen en conditie training

​Vooral geschikt voor de intensieve gebruiker

Update: Koppeling met borstband mogelijk.

hardloopband jet 9 iplus focus fitness

Samenvatting:

De Focus Fitness Jet 9 iPlus is een krachtige hardloopband voor de intensieve gebruiker. In verhouding tot de prijs heeft deze hardloopband voor de intensieve gebruiker de beste specificaties.

Deze hardloopband heeft, onder andere; een motor met een continu vermogen van 2,5 PK, een comfortabele achtvoudige demping, 15 verschillende automatisch verstelbare hellingshoek niveaus en een maximum snelheid van 20 kilometer per uur.

De Jet 9 iPlus is een goede keuze als je op zoek bent naar een hardloopband met een goede prijs - kwaliteit verhouding om intensief op te kunnen trainen.

Belangrijkste eigenschappen:

  • De loopoppervlakte is 135 cm lang en 54 cm breed
  • Standaard beschikt de Jet 9 iPlus over 25 verschillende programma's. Je moet dan denken aan onder meer: bergprogramma's, intervalprogramma's, hartslagprogramma's, snelheidsprogramma's en een manueel in te stellen programma
  • Smartphone of tablet kan aangesloten worden
  • Stille motor
  • ​15 elektrisch verstelbare hellingshoekniveaus
  • ​Je kunt tot een maximum van 20 kilometer per uur op deze hardloopband lopen
  • Het continue vermogen van de motor is 2,5 PK

Pluspunten

Over het algemeen is het belangrijkste pluspunt van de Jet 9 iPlus zijn goede prijs - kwaliteit verhouding. Als we de hardloopband vergelijken met andere loopbanden voor dezelfde prijs dan is er geen hardloopband die beschikt over vergelijkbare specificaties.

Je mag dan ook verwachten van deze hardloopband dat je ook op een hogere intensiteit prima kunt trainen. Je merkt dat alles voornamelijk gericht is op een zo maximaal mogelijk loopcomfort tijdens een intensieve training. De trainingsprogramma's, de demping en de stille motor dragen allen bij om ook op snelheden boven de 10 kilometer per uur prima te kunnen hardlopen.

Ook ontbreekt de mogelijkheid om een smartphone of tablet aan te sluiten niet. Zoals je tegenwoordig steeds meer ziet bij moderne loopbanden, is het ook bij deze loopband mogelijk om na koppeling met je tablet of smartphone 'overal ter wereld' te lopen. De loopband past dan automatisch zijn hoogte aan op basis van je gekozen route.

​Minpunten

Een mogelijk nadeel van deze loopband is het feit dat deze relatief veel ruimte in beslag neemt. De loopband is: 184 cm lang, 92 cm breed en 154 cm hoog.

Het is daarom aan te raden om voor de eventuele aanschaf van de Jet 9 iPlus de afmetingen van de ruimte op te nemen waarin je deze wilt gaan plaatsen. Houd er rekening mee dat je ook altijd wat vrije ruimte nodig hebt aan de voor-, achter- en zijkanten van de loopband.

Eindoordeel

De Jet 9 iPlus is de beste keuze voor intensieve gebruikers die op zoek zijn naar een loopband met de beste prijs - kwaliteit verhouding. Er zijn geen andere hardloopbanden in dezelfde prijs categorie die beschikken over dezelfde specificaties als de 9 iPlus.

De goede specificaties gecombineerd met de koppeling van smartphone of tablet maken de loopervaring meer dan compleet.

Kortom, ben je op zoek naar een relatief goedkope loopband met goede specificaties om intensief op hard te kunnen lopen, dan is de Jet 9 iPlus voor jou de beste keuze.


Vergelijk de top 3 loopbanden voor zeer intensief gebruik

PlaatsProductnaamProduct
afbeelding
Continu motorvermogenMaximum
snelheid
Lengte
loopoppervlak
Breedte
loopoppervlak
Prijs
1. Focus Fitness Senator iPlus professionele loopband senator 54 iplus focus fitness3 PK22 km/uur135 centimeter57 centimeter€€
2. Focus Fitness Jet 9 iPlus professionele loopbanden jet 9 iplus2,5 PK20 km/uur135 centimeter54 centimeter
3. Kettler Track 5 loopband kettler track 52,5 PK18 km/uur145 centimeter51 centimeter€€€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>