Opklapbare loopband

Een opklapbare loopband is handig als je over weinig ruimte beschikt. Je verplaatst voordat je gaat trainen de loopband naar de gewenste plaats door middel van de transportwieltjes. Vervolgens klap je de loopband uit, waarna je klaar bent om te beginnen.

 Na je training klap je de hardloopband weer in, waarna je deze middels de transportwieltjes op kan bergen op de gewenste opbergplaats. Handig ;)!

Om je te helpen met het maken van een keuze vind je in dit artikel de beste opklapbare loopbanden voor thuis. Deze loopbanden zijn geschikt voor licht tot en met intensief gebruik. Klik op een productnaam voor meer informatie over de loopband.

Top 3 Opklapbare Loopbanden

PlaatsProductnaamProduct
afbeelding
Soort gebruikLengte
loopoppervlak
Breedte
loopoppervlak
Vermogen
motor
Prijs
1Focus Fitness Jet 5 jet 5 focus fitness loopbandenGemiddeld gebruik130 cm44 cm2 PK
3Focus Fitness Jet 9 iPlus professionele loopbanden jet 9 iplusIntensief gebruik135 cm54 cm2,5 PK€€
2Kettler Sprinter 5 loopband sprinter 5Licht gebruik132 cm46 cm2,5 PK€€

Tegenwoordig zijn de meeste loopbanden opklapbaar. Als je op zoek bent naar een loopband die je in kunt klappen dan is het voor jou waarschijnlijk net zo belangrijk dat de loopband gemakkelijk verplaatst kan worden door gebruik te maken van transportwieltjes.

De transportwieltjes zijn hierdoor voor jou naar alle waarschijnlijkheid een belangrijk aandachtspunt om rekening mee te houden bij de aanschaf van je loopband. Het hoeft namelijk niet perse zo te zijn dat elke loopband opgeklapt kan worden en/of verplaatst kan worden middels transportwieltjes.

Overigens beschikken alle loopbanden op www.besteloopband.nl over de mogelijkheid op de hardloopband in te klappen en over transportwieltjes die gebruikt kunnen worden om de loopband te verplaatsen. Je weet dus zeker als je een loopband van deze site kiest dat deze ook opgeklapt en tevens verplaatst kan worden.

Focus Fitness Jet 5 voor licht tot gemiddeld gebruik

jet 5 focus fitness

Als je op zoek bent naar een opklapbare hardloopband voor licht tot gemiddeld gebruik dan is de Focus Fitness Jet 5 een goede keuze. Deze loopband heeft een prima prijs - kwaliteit verhouding.

De Jet 5 is geschikt als je van plan bent om op wandel of jog tempo te lopen. Ook kun je deze loopband goed gebruiken om comfortabel te kunnen hardlopen op een wat hoger tempo.

Uiteraard beschikt de Jet 5 over de mogelijkheid om de loopband op te klappen en beschikt de Jet 5 over transportwieltjes waarmee je het apparaat kunt verplaatsen.

Focus Fitness Jet 9 iPlus voor gemiddeld tot intensief gebruik

focus fitness jet 9 iplus

De Jet 9 iPlus van het merk Focus Fitness is een opklapbare hardloopband prima geschikt voor gemiddelde tot intensieve gebruikers. De loopband is van alle gemakken voorzien.

Je kunt bijvoorbeeld een smartphone of tablet met de loopband verbinden waardoor je toegang krijgt tot extra trainingsopties.

Verder beschikt de Jet 9 iPlus over prima specificaties die er voor zorgen dat je ook op hogere snelheden comfortabel kunt trainen.

Kettler Sprinter 5 voor licht gebruik

hardloopband kettler-sprinter-5

De Sprinter 5 van het Duitse merk Kettler is een stevige loopband bedoelt voor lichte gebruikers. Als je op een rustig tempo wilt gaan joggen of de loopband gewoonweg wilt gaan gebruiken om te wandelen dan is de Sprinter 5 een goede keus.

Opvallend is het relatief grote loopoppervlak van de Sprinter 5. Zoals je kunt aflezen uit de bovenstaande tabel is het loopoppervlak 132 centimeter lang en 46 centimeter breed. Handig voor een oudere of beginnende gebruiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>