Kettler Loopband Voor Thuis Direct Vergelijken?

De Kettler loopband is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een loopband voor thuis. Het Duitse merk Kettler staat onder andere bekend om zijn over het algemeen goede prijs - kwaliteit verhouding.

Kettler heeft een vrij groot aanbod aan loopbanden voor thuis. Hierdoor kan het zo zijn dat de ene Kettler loopband beter voor je geschikt is als de ander. Om je te helpen met het maken van de meest geschikte keuze vind je in dit artikel de beste Kettler loopband voor licht, gemiddeld en intensief gebruik.

Klik op de productnaam als je meer informatie wilt over een model.

Beste Kettler loopband voor licht, gemiddeld en intensief gebruik

Soort gebruikProductnaamProduct
afbeelding
Vermogen
motor
Maximum
snelheid
Lengte
loopoppervlak
Breedte
loopoppervlak
PrijsLinks
Licht gebruikKettler Sprinter 5 loopband sprinter 52,5 PK16 km/uur132 centimeter46 centimeterLees review
Gemiddeld gebruikKettler Run 1 run 13 PK16 km/uur132 centimeter45,5 centimeter€€Lees review
Intensief gebruikKettler Track 5 loopband kettler track 52,5 PK18 km/uur145 centimeter51 centimeter€€€Lees review

De Kettler Sprinter 5 voor licht gebruik

De Sprinter 5 is de beste Kettler loopband voor de lichte gebruiker. De loopband beschikt over redelijke specificaties. Deze loopband is daarom vooral geschikt om een paar keer per week op te wandelen of joggen.

De kracht van de motor wordt uitgedrukt in het aantal PK (PaardenKracht). Des te intensiever je de loopband wilt gaan gebruiken, des te beter het motorvermogen dient te zijn. Een lichte gebruiker zal tevreden zijn met het motorvermogen van de Sprinter 5. Deze loopband heeft een motorvermogen van 2,5 PK. Wandelen of joggen is hierdoor geen probleem.

Ook de overige specificaties zijn vooral geschikt voor een lichte gebruiker. Zo heeft de Sprinter 5;

  • Een loopoppervlakte van 46 centimeter breed en 132 centimeter lang
  • 6 verschillende voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s, waaronder snelheidsprogramma’s en bergprogramma’s. Vooral de bergprogramma’s zijn voor wandelaars nuttig.
  • Een elektrisch verstelbare hellingshoek die verstelbaar is tot maximaal 10 procent

Het relatief grote loopoppervlak is iets wat positief opvalt aan deze loopband. Dit kan handig zijn als je nog niet vaak op een loopband hebt gestaan of extra veilig wilt trainen. Het grote loopoppervlak verkleint de kans op een misstap.

Als je een lichte gebruiker bent die op zoek is naar een solide loopband voor thuis dan valt de Sprinter 5 zeker aan te raden.

De Kettler Run 1 voor gemiddeld gebruik

De Run 1 is het beste model loopband van Kettler voor de gemiddelde tot intensieve gebruiker. De specificaties van deze loopband zijn geschikt om dagelijks gebruik te kunnen maken van de loopband.

De motor heeft een vermogen van 3 PK. Hierdoor is het mogelijk om te trainen tot een maximum snelheid van 16 kilometer per uur. Om variatie aan te brengen in je training door middel van trainingsprogramma’s zul je gebruik moeten maken van de speciale gratis Kettler app.

Let wel op, het gebruik maken van de app is dus een voorwaarde om te kunnen trainen met behulp van trainingsprogramma’s. Om gebruik te kunnen maken van de app is het mogelijk om een smartphone of tablet aan de loopband te koppelen. Je kunt dan vervolgens kiezen uit verschillende trainingsmogelijkheden en trainingsprogramma’s. Ook krijg je hierdoor uitgebreide inzage in je trainingsresultaten.

De loopband biedt voldoende mogelijkheden voor een gebruiker om uitgedaagd te worden en te blijven. Het is echter wel een ‘must’ om een smartphone of tablet te koppelen als je van deze mogelijkheden gebruik wilt maken. Zolang je ervoor zorgt dat je een smartphone of tablet op de Run 1 aansluit dan is de Run 1 prima geschikt voor de gemiddelde tot intensieve gebruiker.

De Kettler Track 5 voor intensief gebruik

Als je een intensieve gebruiker bent die op zoek is naar een Kettler loopband dan is de Track 5 voor jou de beste keuze. De loopband is geschikt om dagelijks intensief op te kunnen trainen.

De loopband kan gebruikt worden voor allerlei verschillende trainingsdoeleinden. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan afvallen of conditietraining. Ook is het op deze loopband goed mogelijk om conditietraining te combineren met krachttraining. De hellingshoek kan ingesteld worden op 12 verschillende hellingshoekniveau’s.

Verder beschikt de Track 5 over onder meer de volgende specificaties:

  • 17 verschillende voorgeprogrammeerde programma’s waar je uit kunt kiezen
  • Een motor met een continu vermogen van 2,5 PK
  • Een loopoppervlakte met een lengte van 145 centimeter en een breedte van 51 centimeter
  • Een totaalgewicht van 80 kilogram
  • De mogelijkheid om een je hartslag te meten door je handen te plaatsen op de handsensoren of door middel van een borstband aan te sluiten
  • Een maximum belastbaar gewicht van 140 kilogram

De bovenstaande specificaties zijn meer dan voldoende voor een intensieve gebruiker om comfortabel te trainen. Als je als intensieve gebruiker zoekt naar een Kettler loopband dan is de Track 5 voor jou de meest geschikte keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>